Schooluitjes

Schooluitjes

Met de hele klas leuke activiteiten in de buitenlucht

Met de hele klas leuke activiteiten in de buitenlucht

Een onvergetelijk uitje met je klasgenoten

Ben jij op zoek naar leerzame en leuke activiteiten voor buiten? Ontdek een wereld vol mogelijkheden aan sportieve activiteiten om samen plezier te beleven. Bij Herberg Oer ‘t Hout draait alles om sportieve groeps activiteiten in de buitenlucht.

Laat kinderen van de middelbare en basisschool van sportieve activiteiten genieten. We hebben een breed scala aan leuke, sportieve activiteiten die niet alleen vermakelijk zijn, maar ook de teamspirit versterken. Onze groeps activiteiten buiten zijn perfect om samen te werken, terwijl kinderen hun energie kwijtraken in uitdagende en opwindende spellen.

Ons getrainde personeel zorgt voor een veilige en stimulerende omgeving waarin middelbare en basisschoolkinderen zich goed kunnen ontwikkelen, terwijl ze zich vermaken met verfrissende en leuke groeps activiteiten. De ideale manier om de banden binnen de groep te versterken en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Een groot aanbod aan leuke activiteiten in Friesland

Een groot aanbod aan leuke activiteiten in Friesland

Beleef het plezier van sportieve en leerzame ervaringen van een schoolreisje in de prachtige omgeving van Grou in Friesland.

Bij Herberg Oer ‘t Hout heb je een groot aanbod aan leuke activiteiten in Friesland. Van opwindende sportieve activiteiten tot boeiende schoolreisjes door heel Friesland, onze programma’s zijn ontworpen om kinderen te betrekken bij plezier en educatie. Grou, gelegen in het hart van Friesland, biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk schooluitje. Omringd door een groot groen gebied waar je uren doorheen kunt fietsen of juist met de kano een mooie tocht op het water weet te maken. Dit alles bij elkaar maakt dat het hele leuke activiteiten zijn om ook echt in Friesland te doen.

Terwijl er wordt deelgenomen aan onze wisselende programma’s ontdek je de pracht van een schoolreis in Friesland.

Onze kamers

We hebben kamers van 3 tot 8 personen en voor 4 personen, allemaal met eigen sanitair. Voor de begeleiders zijn er privékamers. Elke kamer heeft wifi, op elk bed ligt een la kenset en iedereen kan ‘s ochtends aanschuiven voor het ontbijt.

Deze kamer is uitermate geschikt voor grotere gezinnen. We schakelen twee slaapunits aan elkaar. U heeft dan één ingang en één badkamer maar twee slaapkamers. De ene slaapkamer bestaat uit een tweepersoonsbed en een stapelbed. De andere kamer bestaat uit twee stapelbedden.

De kamer beschikt over een eigen sanitair en er is WiFi. Het uitgebreide ontbijt en het bedlinnen zitten bij de prijs inbegrepen.

Prijzen zijn per kamer en per nacht, inclusief lakenset, btw en exclusief toeristenbelasting.

Op verzoek kan een kinderbedje op de kamer geplaatst worden.

Deze kamer is ingericht voor zes tot acht gasten met drie of vier stapelbedden. De kamer heeft eigen sanitair en er is WiFi. Het uitgebreide ontbijt zit bij de prijs ingegrepen.

Prijzen zijn per kamer en per nacht, inclusief lakenset, btw en exclusief toeristenbelasting.

Op verzoek kan een kinderbedje op de kamer geplaatst worden.

Beleef de leukste schoolreis bij Herberg Oer ‘t Hout

Beleef de leukste schoolreis bij Herberg Oer ‘t Hout

Op zoek naar het perfecte schooluitje? Bekijk onze bruisende selectie van actieve schoolreizen voor zowel basisschool als voortgezet onderwijs in Nederland! 

Speciaal voor groepen van de basisschool of het voortgezet onderwijs hebben we compleet verzorgde alternatieve schoolreis programma’s. Met watersport, andere activiteiten, eten én comfortabele slaapplekken voor de kinderen en de begeleiders. Zullen de scholieren gegarandeerd een onvergetelijk klassenuitje met elkaar beleven. 

Laat kinderen genieten van leuke schoolreisjes. Onze klassenuitjes vol avontuur en alternatieve schoolreis opties stimuleren actief leren. Deze toffe schooluitjes geven de kinderen nieuwe ervaringen en onverwachte leermomenten.

Kortom, ervaar de diversiteit van educatieve en leuke schoolreisjes bij Herberg Oer ‘t Hout, waarbij avontuur, leren en plezier voorop staan.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op voor meer informatie.

Naam(Vereist)
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.