Alles voor Particulieren

Herberg Oer’t Hout biedt tal van arrangementen aan voor gezinnen, stelletjes, solo reizigers of groepen vrienden. Bijna alle activiteiten hebben een sportief en actief karakter.

Voor gezinnen die graag willen leren zeilen bieden wij b.v. het ‘ZomerZeilen’ aan. Dit is een fantastisch zeilarrangement dat iedere niet of weinig geoefende zeiler de mogelijkheid geeft zich uit te leven op het water.

Liever een meer ontspannen vakantie voor het hele gezin, dan is het ‘Beleef Friesland’ iets voor u. Op een relaxte manier leert u de Friese cultuur kennen. Met sloep en zeilboot komt u op de mooiste plekjes van Friesland, daarnaast kunt u met de fiets naar het Beerenburgmuseum in Sneek.

Benieuwd welk arrangement voor u geschikt is? Als u verder klikt dan vindt u een aantal uitgewerkte mogelijkheden. Kunt u niet kiezen? Wij geven u graag meer informatie, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Alles voor de zakelijke markt

Herberg Oer’t Hout organiseert tal van evenementen voor bedrijven. U heeft een ruime keuze uit outdoor-activiteiten zowel op als rond het water. Om uw evenement tot een succes te maken werken we nauw samen met FriesEvents, een no-nonsense organisatiebureau voor zakelijke evenementen.

Alle evenementen kunnen gecombineerd worden met cateringmogelijkheden. Van een ontspannen ontvangst met koffie, thee en een stuk Friese oranjekoek in onze bar, een aftersailborrel op het waterterras na het zeilen, tot aan volledig naar uw wensen verzorgd buffet of barbecue. Om het evenement helemaal compleet te maken kunt u met het hele gezelschap overnachten in het hostel.

Benieuwd naar wat Herberg Oer ’t Hout voor u kan organiseren en uitvoeren? Naast ons scala aan standaard evenementen, werken we met op maat gemaakte programma’s. Deze zijn geheel afgestemd op de wensen van de gast. Hier vindt u een aantal uitgewerkte mogelijkheden. We helpen u graag bij het samenstellen van uw programma.