Met de kids erop uit

Met de kids erop uit

Een plek vol verrassingen!

Ontdek Grou met kinderen

Ontdek Grou met kinderen

Beleef onvergetelijke avonturen met het hele gezin in en rondom Grou! Deze regio biedt een scala aan spannende en kindvriendelijke activiteiten die zowel jong als oud zullen vermaken. Hieronder vind je enkele van de leukste uitjes voor een dag vol plezier:

  1. Bezoek onze grote indoorspeelhal In onze herberg hebben we een speciale traktatie voor de kinderen: een grote indoorspeelhal! Laat de kleintjes lekker klimmen, klauteren en spelen terwijl de ouders ontspannen in ons gezellige grand café. De speelhal is voorzien van allerlei leuke attracties en biedt een veilige omgeving voor de kinderen om te verkennen en plezier te hebben.
  2. Natuur- en recreatiegebied De Groene Ster, Leeuwarden (ca. 15 km van Grou) Breng een dag door in de prachtige natuur van De Groene Ster, een veelzijdig recreatiegebied vlakbij Grou. Hier kunnen kinderen zich uitleven in de grote speeltuin, zwemmen en spetteren in het meer, of genieten van een ontspannen boottochtje. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor wandelen en fietsen in het groene landschap.
  3. AquaZoo Friesland, Leeuwarden (ca. 15 km van Grou) Duik in de onderwaterwereld en ontmoet exotische waterdieren in AquaZoo Friesland. Maak kennis met zeehonden, pinguïns, flamingo’s en nog veel meer bijzondere diersoorten. Met interactieve presentaties en leuke voederdemonstraties is er altijd iets spannends te beleven. Een perfect uitje voor het hele gezin!
  4. Kinderboerderij Doniastate, Stiens (ca. 15 km van Grou) Maak kennis met verschillende boerderijdieren en geniet van een gezellig dagje op Kinderboerderij Doniastate. Kinderen kunnen knuffelen met geitjes, ponyrijden, de dieren voeren en deelnemen aan leuke educatieve activiteiten. Een geweldige plek om de natuur van dichtbij te ervaren en te leren over het boerenleven.
  5. Bezoekerscentrum De Alde Feanen, Earnewâld (ca. 10 km van Grou) Ontdek het prachtige natuurgebied De Alde Feanen in Earnewâld. Bezoekerscentrum De Alde Feanen biedt educatieve en interactieve tentoonstellingen waar kinderen kunnen leren over het unieke ecosysteem van het gebied. Verken de wandelpaden, maak een boottochtje of huur een kano en geniet van de weelderige natuur en de vele vogelsoorten die hier te vinden zijn.
  6. Attractiepark Duinen Zathe, Appelscha (ca. 40 km van Grou) Beleef een dag vol plezier, spanning en sensatie in Attractiepark Duinen Zathe.

Of het nu gaat om urenlang speelplezier in onze indoorspeelhal, het verkennen van de prachtige natuur in De Groene Ster, het bewonderen van zeedieren in AquaZoo Friesland of het ontmoeten van boerderijdieren op Kinderboerderij Doniastate, er is altijd wel iets leuks te doen voor de hele familie in en rondom Grou.

Kom langs en geniet van een dag vol avontuur, leren en quality time met het gezin. Terwijl de kinderen zich vermaken in onze speelhal, kunnen ouders ontspannen in ons gezellige grand café, genietend van een hapje en een drankje. Een perfecte combinatie

 

Wat anderen ervan vonden..

Theo Maandonks
Theo Maandonks
5/5

Betaalbare overnachting, en lekker dichtbij de restaurants en cafés. Ziet er allemaal netjes uit !

Jan Krol
Jan KrolArtiest
5/5

Fantastisch publiek bij ons eerste optreden na 4 maanden Corona-stilte. Voor een privé feestje voor 30 mensen

SleinEater
SleinEater
3/5

Gezellige plek met prima kamers. De bedden zijn wat aan de harde kant, maar alsnog prima tijd gehad. Er is een speelruimte voor kinderen en pubers (Er is een pooltafel 😉
Het eten was prima, al met al 3/5 sterren