FEESTLOCATIE

Royaal terras aan het water, goede parkeer mogelijkheden, een professionele keuken en verzorgde accommodatie

FEESTJE?

Wij accommoderen alle groepen van 25 tot 250 man

Herberg Oer ’t Hout is een veelzijdige locatie voor bruiloften, recepties, personeelsfeesten, jubilea, verjaardags- en familiefeestjes. De feestzalen bieden een prachtig uitzicht over het water en hebben uitloop naar het royale terras aan het water. Is het wat kouder buiten? Geen probleem, binnen kun je je opwarmen bij de open haard.

Herberg Oer ’t Hout heeft verschillende zalen beschikbaar voor feesten en partijen. De keuze van de ruimte is afhankelijk van het aantal genodigden en de aard van het feest. Door zalen te combineren is er genoeg ruimte voor een feest voor 250 gasten! Maar ook voor groepen vanaf 25 personen zijn er tal van mogelijkheden.

In onze professionele keuken worden heerlijk gerechten bereid voor grote gezelschappen. De buffetten kunnen naar wens worden aangepast. Ook een barbecue op het terras aan het water behoort tot de mogelijkheden.

En zie je de terugreis na een feest niet meer zitten? Dan is het uiteraard mogelijk om te overnachten op één van onze comfortabele kamers.

Onze medewerkers informeren je graag over de mogelijkheden en kijken er naar uit om samen het evenement tot een groot succes te maken! Neem voor meer informatie contact op via +31 (0)566 621528, per mail info@herbergoerthout.nl of vul het informatieformulier in.

2500+ FACEBOOK LIKES

Als je nog even niks wilt aanvragen, maar wél wilt weten waar Herberg Oer ‘t Hout zich dagelijks mee bezig houdt…volg ons dan en laat je vrijblijvend inspireren!

VRAAG ONS ALLES VIA WHATSAPP

Heb je dringende vragen die gewoon niet kunnen wachten?

Geen probleem, stuur ons gerust een whatsapp en we proberen zo snel mogelijk te reageren!

App ons via +31 (0)6 1666 2869‬, of bel ons op  +31 (0)566 621 528

BEVRIENDE PARTNERS