Friesland ontdekken: dat doe je met ons wandelarrangement!

Friesland ontdekken: dat doe je met ons wandelarrangement!

De mooiste natuur van Nederland? Die vind je bij ons in Friesland. Natuurlijk kun je ervan genieten vanaf een SUP of e-bike, maar wandelend zie je nog meer. Met ons wandelarrangement regelen we alles voor je. Een mooie route, lunch en een plek om lekker uit te rusten. Zo hoef jij nog maar één ding te doen: genieten!

 

Het wandelarrangement bestaat uit:

  • 2x overnachting in onze herberg
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • 2x stevig lunchpakket
  • Wandelroutekaart

Hoeveel kost het wandelarrangement?

Het wandelarrangement is voor 3 dagen. Per persoon kost het €70, op basis van 3 personen. Kom je liever met z’n tweeën? Dan rekenen we een toeslag van €5 per persoon. 

Het begin van je wandelvakantie in Friesland

Onze herberg ligt midden in Grou. Een prima startplek voor je wandeling! Om te beginnen kun je een rondje door het dorp maken of langs het prachtige Pikmeer. Maar de echte mooie routes, die vind je in de buurt van Earnewâld. Want daar begint Nationaal Park de Alde Feanen.  

Nationaal Park de Alde Feanen

Vanuit Earnewâld kun je verschillende routes lopen door Nationaal Park de Alde Feanen. Lang of kort, van 2 kilometer tot wel 20! Het Nationaal Park is een van de grootste moerasgebieden in West-Europa. Met een heel afwisselend landschap zie je elke kilometer wat anders. Maar je kunt in ieder geval rekenen op veel water, rietlanden en allemaal verschillende soorten planten en dieren.

Het wandelarrangement is er voor iedereen!

In Earnewâld kun je je wandeling het best beginnen bij bezoekerscentrum aan De Koaidyk 8a. Daar hebben ze alle routes voor je op papier. En niet alleen voor volwassenen, er zijn ook routes speciaal voor kinderen. Genoeg om je 3 dagen te vermaken! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze routes:

  • It Wikelslân: 5 km door moerasgebied
  • Jan Durkspolder: 8 km met onderweg uitkijktoren Romsicht
  • Wandelroute XL: 21 km met open water, moeras, weidse uitzichten én het pontje 
  • Pettebosk: 2 km lang op natuuravontuur, perfect voor kids 

Wat krijg je bij het wandelarrangement?

Het wandelarrangement is 3 dagen, dat betekent dat je 2 overnachtingen hebt. Elke ochtend kun je eten van ons uitgebreide ontbijtbuffet. En je krijgt een stevig lunchpakket mee voor onderweg. Je kunt het wandelarrangement het hele jaar boeken.

 

Trek je wandelschoenen maar aan, want de routes liggen voor je klaar! Vraag het wandelarrangement nu aan.