Restaurant en bar

Restaurant en bar

Kom bij ons eten

Kom bij ons eten

Restaurant en bar

Herberg Oer ’t Hout biedt in haar mooie, ruime restaurant heerlijke buffetten aan voor grote groepen. Ook is er een sfeervol terras dat aan het water ligt, hier kunt u genieten van de zon. We bieden een mooie en gevarieerde keuken en koken zoveel mogelijk met verse, eerlijke en duurzame Friese streekproducten. En dat proef je! In het restaurant hangt een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Op koudere en stormachtige dagen kunnen gasten zich lekker opwarmen in één van de riante fauteuils om het haardvuur.

Het terras

Het terras

Herberg Oer ’t Hout, een stijlvolle Herberg met een prachtig ingericht terras aan het water. Bekijk vanaf het terras het leven op het water.  Een andere wereld, met een andere beleving van tijd. Waar je kunt loslaten en de tijd voor jezelf en elkaar kunt nemen. Kom ook dit jaar weer genieten van het zonnigste terras van Grou!

Een tijd om nooit te vergeten

Een tijd om nooit te vergeten

Herberg Oer ’t Hout bevindt zich aan het dorpsplein van het sportieve dorp Grou. Op loopafstand (slechts enkele tientallen meters) zijn gezellige eetgelegenheden om heerlijk te dineren en te borrelen. Er zijn uitstekende winkeltjes om langs te gaan en te shoppen. Er zijn ook een aantal bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. 

BBQ arrangement

BBQ arrangement

Lijkt het jou leuk om met vrienden en/of familie te barbecuen op ons terras? Dat kan! Wij kunnen volledig op maat barbecue arrangementen aanbieden. Voor ieder wat wils! Neem contact op via onderstaand formulier om dit te bespreken.

Blijf overnachten

Blijf overnachten

In onze herberg

In Herberg Oer ’t Hout kun je rekenen op eenvoudige maar comfortabel ingerichte kamers met eigen sanitair voor een betaalbare prijs. Veel kamers hebben pas geleden een moderne upgrade gehad. De kamers zijn kindvriendelijke ingericht. Veel van de kamers hebben uitzicht op het water of het dorpsplein. Een uitgebreid en heerlijk ontbijt is standaard inbegrepen bij de prijs.

Aan het einde van een indrukwekkende dag neem je plaats aan de gezellige bar of bij de open haard. Na een dag vol verrassende activiteiten in het prachtige Friese merengebied kun je de belevenissen met elkaar delen.

Openingstijden

Openingstijden

Maandag – Zondag: 9:00 – 22:00 uur

Let op: Onze reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 9:00 tot 22:00 uur. Echter, vanwege speciale evenementen en besloten feesten kunnen onze openingstijden afwijken.

De keuken is dagelijks geopend van 11:00 – 19:30 uur.

Afwijkende Openingstijden:

  • Op dinsdag 28 mei is de keuken gesloten voor diner.

We streven ernaar om onze klanten altijd op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen in onze openingstijden. Houd deze pagina in de gaten voor updates of neem contact met ons op voor meer informatie.