Schoolreisje in Friesland

Schoolreisje in Friesland

Op schoolreisje in Friesland met een schoolklas? Dat kan bij Herberg Oer ‘t Hout. Je kunt bij ons terecht voor schoolreisjes voor basisscholen en middelbare scholen. 

Zeilkamp in Friesland

De herberg ligt in Grou, dichtbij Leeuwarden en midden in watersportprovincie Friesland. Wij hebben complete programma’s voor schoolreizen voor 3 of 5 dagen. Wij verzorgen alles voor je. Je kunt kiezen voor een schoolreisje dat helemaal draait om zeilen, maar er zijn ook genoeg andere activiteiten in de buurt van Oer ‘t Hout doen. 

Watersport en andere activiteiten

Een combinatie van watersport en andere activiteiten kan ook leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan kanoën, raften, suppen. Veel van deze watersporten kun je bij ons of in de buurt doen, voor een hele of een halve dag. Maar we organiseren ook heel andere activiteiten, zoals limbodansen, sumoworstelen, zakslaan en lopen op een waterloopmat. Welke dingen je doet kies je zelf!

‘s Avonds

Na een hele dag actief zijn op, in en rond het water is het ‘s avonds feest in de herberg. We hebben onze eigen disco, maar je mag ook zelf iets organiseren. Een film kijken, een quiz doen of een bonte avond organiseren? Dan regelen we een zaal voor je. 

Eten

Activiteiten doen op een lege maag kan natuurlijk niet. Bij de herberg hebben we ons eigen restaurant. Dus we zorgen ervoor dat er elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet staat. De lunchpakketjes liggen dan ook klaar om mee te nemen. Zo kun je de hele dag onbezorgd op pad. Als je ‘s avonds terugkomt, staat het dinerbuffet weer klaar. 

Slapen

Er is genoeg ruimte voor meerdere klassen. De leerlingen verblijven in kamers voor 3-8 personen. Omdat we uit ervaring weten dat er van slapen niet veel komt op een schoolkamp, zijn er privékamers voor de leraren. En elke kamer heeft eigen sanitair. 

Grou

Herberg Oer ‘t Hout ligt in Grou, in Friesland. Friesland staat bekend om de mooie watersportlocaties. Daarvoor kun je bij ons dan ook heel goed terecht. Maar er is meer te beleven in Friesland. Zo ben je binnen een uurtje vanuit Grou op de fiets in Leeuwarden of Sneek.

Kortom: een saaie vakantie zit er niet in. Bij herberg Oer ‘t Hout kun je genieten van alles wat Friesland je te bieden heeft. Of het nu een compleet zeilkamp is of een schoolreis vol andere (watersport)activiteiten.