Wat te doen?

Wat te doen?

Vermaak je de hele dag op en rond het water!

Indoorspeeltuin

Indoorspeeltuin

De leukste overdekte speelplek voor kinderen

Welkom in onze spectaculaire indoorspeeltuin, dé plek waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, ontdekken en plezier maken! Onze ruime en veilige speelhal is speciaal ontworpen om kinderen een onvergetelijke speelervaring te bieden. Met kleurrijke klimtoestellen, glijbanen, ballenbakken en nog veel meer, is er altijd iets spannends te beleven. Terwijl de kleintjes zich vermaken, kunnen ouders ontspannen en genieten van de gezellige sfeer in ons grand café. Kom langs en laat de kinderen vrijuit spelen terwijl jij kunt genieten van een welverdiende rustmoment.

Verhuur

Verhuur

Kano's, sups, kajaks en nog veel meer..

Alleen, of juist met een bedrijfsuitje, buurtfeest of schoolklas? Verken de omgeving van Grou vanaf het water en huur een kano of een sup! We hebben éénpersoons kajaks, tweepersoons kano’s, éénpersoons sup-boards en een 10-persoons mega-sup. Meer een liefhebber van het water vanaf een afstandje? Dan is een e-bike huren misschien meer iets voor jou.

De kanotocht

De kanotocht

door een prachtige omgeving

Een kanotocht duurt minimaal twee uur, maar je kunt ook prima de hele dag op het water doorbrengen. Voor de doorzetters is er een kanotocht door midden-Friesland. Daarmee kom je langs alle pittoreske dorpjes in de buurt, zoals Warten, Warstiens en Wergea.

Prijzen

Prijzen

Kano’s en sups per dagdeel, e-bikes per dag

9:00u – 13:00u
13:00u – 17:00u

Fiets 7-versnellingen
per dag € 10,00

SUP
1/2 dag (4 uren) € 25,00
1 dag (8 uren) € 40,00

Kano 1 persoons
1/2 dag (4 uren) € 15,00
1 dag (8 uren) € 20,00

Kano 2-persoons
1/2 dag (4 uren) € 20,00
1 dag (8 uren) € 35,00

Mega SUP
1/2 dag (4 uren) € 125,00
1 dag (8 uren) € 175,00

Polyvalk Prijs op aanvraag
Sloep Prijs op aanvraag

Terras aan het water

Terras aan het water

En grandcafé

Na het (water)sporten genieten van een welverdiend hapje en drankje? Wij hebben een zomerterras aan het water en een heerlijke menukaart met voor ieder wat wils. En het mooiste: de hele dag zon!

Blijf je slapen?

Blijf je slapen?

In onze herberg

Onze kamers zijn stuk voor stuk eenvoudig en comfortabel ingericht. Elke kamer heeft eigen sanitair en is kindvriendelijk. Veel kamers hebben pas geleden een moderne upgrade gehad en de meeste kamers hebben uitzicht op het water of het dorpsplein. Het ontbijt is altijd inbegrepen bij de prijs.

Wil je meer weten? Of heb je ergens anders vragen over?

Neem gerust contact met ons op!