Verhuur

Verhuur

Voor een fijne dag op het water zijn er verschillende mogelijkheden.

Verhuur

Verhuur

Sommigen komen alleen, anderen komen met vrienden of gaan kanoën en suppen in Grou en omgeving tijdens een familie- of buurtfeestje, met het personeelsuitje of met de schoolklas. Bij Herberg Oer ‘t Hout kunt u terecht voor kano en SUP- verhuur. Uiteraard hebt u hierbij de keuze uit éénpersoons kajak, tweepersoons kano, éénpersoons SUP boards of een 10-persoons mega SUP.

De tocht

De tocht

door een prachtige omgeving

Een kanotocht kan (minimaal) twee uur duren, maar u kunt ook de hele dag op het water doorbrengen. Voor de doorzetters heeft Oer ’t Hout een kanotocht door midden Friesland, die u leidt langs pittoreske dorpjes in de buurt: Warten, Warstiens en Wergea.

E-bikes

E-bikes

Ontdek Grou en de direct omgeving per E-bike. Op ongeveer 15 kilometer fietsen afstand ligt Leeuwarden en naar Sneek is het ongeveer 17,5 kilometer fietsen. Deze afstanden zijn met een E-bike eenvoudig te overbruggen. De elektrische fietsen zijn te boeken vanaf €27,50 per dag. Die fiets kunt u online reserveren en ophalen bij onze Herberg.

Prijzen

Prijzen

per dagdeel

9:00u – 13:00u
13:00u – 17:00u

Prijs:
Kanoverhuur €15,- p.p
Mega-SUP €15,- p.p *tot 10 personen
SUP (1 persoons) €25,- p.p.
SUP les €25,- per uur
Zomerterras

Zomerterras

Na het watersporten genieten van een welverdiend hapje en drankje? Wij hebben een zomerterras gelegen aan het water, een heerlijke menukaart met voor ieder wat wild. Én de hele dag zon!

Blijf overnachten

Blijf overnachten

In onze herberg

In Herberg Oer ’t Hout kun je rekenen op eenvoudige maar comfortabel ingerichte kamers met eigen sanitair voor een betaalbare prijs. Veel kamers hebben pas geleden een moderne upgrade gehad. De kamers zijn kindvriendelijke ingericht. Veel van de kamers hebben uitzicht op het water of het dorpsplein. Een uitgebreid en heerlijk ontbijt is standaard inbegrepen bij de prijs.

 

Aan het einde van een indrukwekkende dag neem je plaats aan de gezellige bar of bij de open haard. Na een dag vol verrassende activiteiten in het prachtige Friese merengebied kun je de belevenissen met elkaar delen.

Wil je meer weten? Of heb je ergens anders vragen over?

Neem gerust contact met ons op!

Oer ‘t Hout is momenteel een noodopvang voor gevluchte Oekraïners. Dit seizoen richten we ons op het helpen van de oorlogsslachtoffers. Daarom zijn onze kamers de komende tijd bezet en kun je geen kamer boeken. We hopen op je begrip.

Inmiddels hebben we meer dan genoeg spullen. Het brengen van meer spullen is dus niet nodig. Iedereen die geholpen heeft: nogmaals bedankt!

Graag ontvangen wij je in 2023 weer in Grou.