Verhuur

Verhuur

Vermaak je de hele dag op en rond het water!

Verhuur

Verhuur

Alleen, of juist met een bedrijfsuitje, buurtfeest of schoolklas? Verken de omgeving van Grou vanaf het water en huur een kano of een sup! We hebben éénpersoons kajaks, tweepersoons kano’s, éénpersoons sup-boards en een 10-persoons mega-sup. Meer een liefhebber van het water vanaf een afstandje? Dan is een e-bike huren misschien meer iets voor jou.

De kanotocht

De kanotocht

door een prachtige omgeving

Een kanotocht duurt minimaal twee uur, maar je kunt ook prima de hele dag op het water doorbrengen. Voor de doorzetters is er een kanotocht door midden-Friesland. Daarmee kom je langs alle pittoreske dorpjes in de buurt, zoals Warten, Warstiens en Wergea.

E-bikes

E-bikes

Liever genieten van het water zonder nat te worden? Pak dan de e-bike! Op 15 kilometer van Oer ‘t Hout ligt Leeuwarden en Sneek is 17,5 kilometer fietsen. Met de e-bike zijn die afstanden prima te doen. Je huurt de elektrische fiets voor een hele dag. Reserveer online een fiets en hij staat opgeladen voor je klaar bij de herberg!

Prijzen

Prijzen

Kano’s en sups per dagdeel, e-bikes per dag

9:00u – 13:00u
13:00u – 17:00u

Prijs:
Kano (1-persoons) €15,-
Mega-sup (tot 10 personen) €15,-
Sup (1 persoons)

Sup-les

€25,-

€25,- per uur

E-bike €27,50

 

Zomerterras

Zomerterras

Na het (water)sporten genieten van een welverdiend hapje en drankje? Wij hebben een zomerterras aan het water en een heerlijke menukaart met voor ieder wat wils. En het mooiste: de hele dag zon!

Blijf je slapen?

Blijf je slapen?

In onze herberg

Onze kamers zijn stuk voor stuk eenvoudig en comfortabel ingericht. Elke kamer heeft eigen sanitair en is kindvriendelijk. Veel kamers hebben pas geleden een moderne upgrade gehad en de meeste kamers hebben uitzicht op het water of het dorpsplein. Het ontbijt is altijd inbegrepen bij de prijs.

Wil je meer weten? Of heb je ergens anders vragen over?

Neem gerust contact met ons op!